Balaton. Nyár. CrossFit. – Balaton Open

Balaton. Nyár. CrossFit.

Eljött az idő, hogy megnyíljon az idei nyár legmenőbb CrossFit közösségi parádéjának a regisztrációja, a Scitec Balaton Open 2018!

Az előző évektől eltérően, most nem a Muscle Beach keretin belül kerül megrendezésre az évek óta tartó versenysorozat, hanem egy külön, kifejezetten a számunkra lefoglalt augusztusi hétvégén lesz a miénk és hőn szeretett sportunké a Plázs, a Balaton, a napfény, a szórakozás! A verseny hivatalos fővédnökétől, a Scitec Nutrition-től azt a remek lehetőséget kaptuk, hogy augusztus 18-án és 19-én rendelkezésünkre bocsájtja a siófoki Plázst, ahol Magyarország legnagyobb versenyzéssel összekötött pancsolós-napozós-lazulós-bulizós közösségi CrossFit sporteseményét fogjuk megrendezni.

A 2 napos versenyen a remek hangulat mellett az alábbi programmal számolhattok:
– Augusztus 18., szombaton: Profi Rx és Masters 35+ kategória egynapos versenye
– Augusztus 19 vasárnap: Sport Scaled kategória egynapos versenye

A verseny mint a neve is hirdeti nyílt. Ez azt jelenti, hogy nem tartunk kvalifikációt hanem nevezési sorrend alapján lehet bejutni a versenyre és a különböző kategóriákba az alábbi nevezési lap kitöltésével: https://goo.gl/forms/QY6XRFhnGZXGSFIs2 . A nevezési díj beérkezése alapján határozzuk meg a helyek feltöltését. Amennyiben szükséges várólistát alkalmazunk és a visszamondások esetén van lehetőség bejutni a versenyre a nevezési határidő lejárta után is. Nevezési határidő: augusztus 7. kedd éjfél. Nevezési díj: 5.000.- Ft

Mivel ezen a nyáron a Balaton Open 2 napos és a kategóriák csak egy egy-egy napon versengenek, így tartalmasabb verseny feladatokkal és kényelmesebb időrenddel készülünk nektek! A verseny pénzdíjas (750.000.- Ft összdíjazású) és kiemelt nyereményeket fogunk szétosztani a versenyzők között.

A rendezvényük célja nemcsak a versenyzés hanem, hogy találkozzunk, mi akik hódolunk imádott sportunknak, hogy együtt kikapcsolódjunk a Balaton parton, és 2 felejthetetlen napot töltsünk el, versenyzéssel, napozással, pancsolással, és lehetőségünk legyen belekóstolni a siófoki éjszakába bulijaiba! A Scitec Nutrition még egy meglepetés DJ Party-val is készül számunkra ezen a hétvégén! Gyere és mérettesd meg magad a Balaton Openen, vagy csak kapcsolódj ki, lazulj velünk a Plázson, és szurkolj barátaidnak ismerőseidnek!

Facebook Esemény oldala. 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s