Box Insider – Garage Gym

Egy rövid bemutatkozást kérnék és meséld el légy szíves, hogy jött az életedbe a CrossFit? -Miért döntöttél a saját terem megnyitása mellett?

–  Sziasztok! Baricz Lóránd vagyok a Garage Gym egyik tulajdonosa és edzője. Már több mint 10 éve vagyok a szakmában. Sokakhoz hasonlóan én is személyi edzőként kezdtem a pályafutásomat, később csoportos edzéseket tartottam, majd 2012-ben feleségemel Tóth Szilviával megnyitottuk az első személyi edző stúdiónkatt, ez volt a MOVE. Két évvel később sikerült megnyitni ennek testvérét a MOVE 2-t is! Itt már nagyon hamar helyhiánnyal kellet szembesülnünk… Ekkor csatlakozott mellém Hostyánszki Krisztián és közös erővel megnyitottuk a GARAGE GYM-et!

Mindig is egy saját terem volt a cél, úgy éreztem, hogy csak egy saját helyen tudom azt az edzést nyújtani, amitől a vendégek és én is elégedett vagyok.

A CrossFit-tel azóta szemezgettem, ahogy bejött kis hazánkba, aztán szépen lassan szerelem lett!


– Sziasztok! Hostyánszki Krisztián vagyok, a Garage Gym egyik tulajdonosa és edzője. Mindig is sportoltam amatőr szinten, belekóstoltam rengeteg mindenbe, de a crossfit volt az, ami igazán megfogott! Már amikor 14 évesen elkezdtem konditerembe járni, rájöttem, hogy a nagy álmom egy saját terem lenne, így amikor jött a lehetőség, azonnal lecsaptam rá!

DSC_9348.jpg

 -Kik csatlakoztak később az edzői gárdához? 

Jelenleg egy edzőnk van rajtunk kívül, ő Végh Sándor. Nagyon büszkék vagyunk rá, rendkívül ígéretes súlyemelő és crossfit versenyző, valamint ami számunkra a legfontosabb: szeretik a vendégek, hiszen nagyon jó tanár!

-Mi az, amitől úgy gondoljátok, másabb ez a box/terem mint a többi, miért “kellene” hozzátok csatlakoznom?

Nagyon különleges, magával ragadó hangulata van a termünknek és ehhez egy nagyon jó, már szinte családi, támogató légkör alakult ki. Jó hangulatban és sikeresen telnek a mindennapjaink!

-Milyen arányban edzenek nálatok nők/férfiak, idősek/fiatalok, hobbisták/versenyzők? Mondhatjuk, hogy ugyanannyi nő jár edzeni, mint férfi. Leginkább azt mondanám, hogy átlagosan 30 fölöttiek a vendégek. Nagyrészt hobbisták, de az utóbbi időben több vendég fejében megfordult a versenyzés gondolta. Velük ezért egy kicsivel komolyabb, tervezett programot is csinálunk.

DSC_9038 (1).jpg

-Milyen kiegészítő órákat lehet nálatok venni? (Jóga, gimnasztika stb.)

Kifejezetten kiegészítő óránk nincs, egyedül a mobility. A gimnasztikára és a súlyemelésre elég nagy hangsúlyt fektetünk. Egy kiegyensúlyozott program segítségével így mindenre jut kellő figyelem.

 -Segítetek-e a tagoknak táplálkozási kérdésben? Milyen étrendet/diétát javasoltok nekik?

Igen, ilyen kéréssel gyakran fordulnak hozzánk. A milyen kérdésre nincs egyszerű válasz.

Mindenkinél más válik be, ezért személyes elbeszélgetés illetve folyamatos konzultációval alakítjuk ki az étrendet.

DSC_8817 (1).jpg

-Vannak saját szervezésű, akár házi versenyek, akár országos/európai szintű versenyek?

Viszonylag gyakran csinálunk programokat. Minden hónap végén egy nagy közös WOD, illetve év közbeni kisebb házi versenyeink, kihívásainak vannak. Ez fontos a közösségnek, illetve a motivációnak is. Legnagyobb házi verseny a születésnapi versenyünk.

-Van kapcsolatotok más CF termekkel?

Szoros kapcsolatot még nem ápolunk egy teremmel sem.

 -Ha most csatlakoznék hozzátok, hogy nézne ki az első hónap a számomra?

Az első hónap, de főleg az első pár edzés inkább felmérés jellegű. Ha jártál már hasonló edzésen, akkor is. Alapokkal szeretünk kezdeni, mert gyakran azok CrossFit múlttal rendelkezőknek is kimaradtak. Teljesen kezdők számára van viszont egy 2 hónapos CROSS START programunk, ami alatt minden gyakorlaton kellő figyelemmel végig tudunk menni.

DSC_8537.jpg

-Ha csatlakozni szeretnék, kit kell keresnem? Kinek írhatok? Honlap?

http://www.garagegym.hu oldalon minden szükséges információ megtalálható rólunk!

Címünk: 1191 Hamvas u. 7-9

Telefonszámunk: 06303659184,  illetve facebookon, messengeren  is elérhetőek vagyunk egész nap!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s