A közösség ereje – igazi tettek a klisé mögött

Bármely weboldalon vagy cikkben, ha a CrossFitről van szó, megemlítik, hogy a CrossFit amellett, hogy igen komplex sportág, ahol nap mint nap legyőzheted önmagad, azért örvend nagy térhódításnak (hazánkban is egyre jobban), mert olyan közösségi ereje van, amit nem igazán tapasztalsz meg máshol. Ilyenkor jöhet a laikus, hogy oké oké… hallottam már ezerszer, ez is ugyan az a PR duma mint a többi őrület esetében.

Képtalálat a következőre: „robert downey jr meme”

Viszont mi, akik ebben vagyunk nap mint nap, meggyőződve állítjuk, hogy már pedig igen is, a közösség teszi ezt az egészet azzá ami. Bárhova mész az országban, de akár a világban, pont ugyan azzal az edzés metódussal találkozol, mint az otthoni, jól megszokott kis termedben és pont olyan barátságosan fogadnak mint otthon. De természetesen ez többről szól…

Ha van ismerősöd, aki mindig kételkedett az általad, már már oly magasztosan dícsőítő szavakkal előadott sztorijaidra ezzel a sporttal kapcsolatban, akkor mutasd meg neki ezt a videót.

Történt ugyan is, hogy Brazíliában a dízel literenkénti ára felment 300 magyar forintnak megfelelő reálra. Ezt az ottani kamionosok nem igazán nézték/nézik jó szemmel így komoly sztrájkba kezdtek, ami viszont nehézségeket okozott a hétvégi Latin America Regionals szerevezésében és az eszközöket szállító kamionok nem érkeztek meg a verseny idejére. Itt azért csendben megjegyzem, hogy egy ilyen szintű verseny lebonyolításához brutális eszközparkra van szükség.

000 1582DA

És itt jön képbe az annyit emlegetett közösség. A környező CF boxok összefogtak és a verseny helyszínére szállítottak annyi eszközt, hogy a verseny zavartalanul lefolyhasson. Ezt láthatjátok a lenti videóban. Ez a CrossFit.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s