Regionals – 2. nap összefoglaló

Egy újabb nap telt el a Regionálison, lássuk mi történt ma:

Event 3:

ScreenHunter_16 May. 19 17.16

A tegnapi nap után sem szakadtunk el a tripletektől, és a csapatverseny után végre az egyéni versenyzőknél is láthattuk, hogy boldogulnak az új kézenjárás pályán. BK Gudmunddson kezd magára találni, a 3. futamban nagyot csatáztak Adamssel, akit nem is sikerült magam mögé utasítani, 2. helyen végzett az eventen.

A nők közt a számot Kristin Holte nyerte az utolsó futamban, ahol Laura 3. helyen ért be, összesítettben az 5. lett. Fédrát a 2. futamban láthattuk ma az 5. pályán, összesítettben a 31. helyen végzett.

Event 4:

ScreenHunter_17 May. 19 17.31

A 3. futamban BK Gudmunddson egy óriási hajrát produkálva behúzta a futamgyőzelmet, amivel összesítettben 5. lett. Közben az is kiderült, hogy még a regionális elett megsérült a térde, a tegnapi teljesítményére lehet ez is magyarázat, kívánjuk neki innen is a legjobbakat. A 4. futamban is szoros volt a befutó, végül Adrian Mundwiler kerekedett felül és húzta be a 2. event győzelmét a regionálisokon.

A nőknél sem maradhatott el a szoros befutó, Annie Thorisdottir és Kristin Holte közt csak 9 század másodperc döntött Annie javára. Az eventet nem meglepő módon Sara Sigmundsdottir nyerte, akinek még arra is maradt ereje, hogy Steph Dekkert bíztassa az utolsó burpeek alatt. Fédra a 20. helyen végzett.

Leaderboard:

ScreenHunter_20 May. 19 17.46

4 eventet követően átvette a vezetést a 4. szám Győztese, Adrian Mundwiller. BK Gudmunddson eközben felkapaszkodott a 6. helyre, maradt még 2 event, hogy biztosítsa a helyét a top5-ben.

ScreenHunter_21 May. 19 17.50

A nőknél továbbra sincs meglepetés az első 5-ben, a tavalyi győztes, Kristin Holte átvette a vezetést 4 eventet követően, Laura a 2. helyen áll, Fédra 25. a nap végén.

Innen is gratulálunk mindkét lánynak a mai napi teljesítményükhöz!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s