Regionals Event 2 – Összefoglaló

A második WOD hozta el nekünk az új movementet, ami nem más mint a fekvenyomás. Linda egy igazi erőt próbáló benchmarking WOD és sok atléta küzdött meg a fekvenyomással, mivel nem a leggyakoribb gyakorlat, amit végzünk, főleg nem WODban.

Képernyőfotó 2018-05-18 - 16.06.50

A 40 férfiből 20 atléta nem is tudta teljesíteni az összes ismétlést a 17 perces time cap-en belül, köztük BK Gudmundsson sem, aki így összetettben a 18. helyen áll. A legjobb idő 12:09, tulajdonosa pedig Andrey Ganin.

Képernyőfotó 2018-05-18 - 17.10.16.png

Térjünk át a számunkra izgalmasabb vizekre, a lányokhoz. Fédra az első heat-ben versenyzett és a futamot 2. helyen végezte. A teljes gyakorlat sorozatot nem tudta befejezni, de brutál jól nyomta és a 4 squat cleanhez érkezett mikor lejárt az idő.

Laura az utolsó futam 8-as pályáján volt látható, és egy parádés teljesítménnyel a 2. helyen végzett 14:47.42 idővel, amivel összesítettben a nap végén az 1. helyen áll. Őt csak Sara Sigmundsdottir tudta megelőzni, aki toronymagasan nyerte a számot a nők közt.

ScreenHunter_12 May. 18 19.25

A holnapi program ismét reggel 9-kor kezdődik, a lányok 13:15-től lesznek majd láthatók. A mai naphoz gratulálunk Laurának és Fédrának!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s