18.1 élő bejelntés – Bemutatkozik Sam Briggs

Ma hajnal 2-kor Kristin Holte mellett Sam Briggs lesz az, aki az élő bejelentést követően, elsőként fogja megcsinálni a 18.1 Open WODot.

Sam Briggs az egyike a legfittebb nőknek a világon. 2013-ban megnyerte a regionális selejtezőt és a Games-et is és jó néhányszor első helyet szerzett az Openen is (így érdemes lesz nézni, hogyan csinálja majd az első WODot, hátha tanulhatunk tőle valamit). Gyakran becézik „Engine from England” –nak, a hihetetlen kondíciója miatt, amelynek alapját a triatlonban szerzett tapasztalata adta.

1982-ben született, tehát idén tölti élete 36. életévét, ami azt jelenti, hogy idén már a Masters divízióba kvalifikál. Angliai származású, de például a 2015-ös szezonra Miami-ba költözött. Jelenleg ismét szülővárosában, Manchesterben él és edz.

CrossFit versenyző már 2010 óta és azóta minden Regionálison ott volt, 2012t kivéve, amikor térdsérülése miatt, kénytelen volt szüneteltetni a versenyzést. Ezen időszak alatt, hétszer kvalifikálta magát a Games-re!

Néhány adat:

  • Fran: 2:35
  • Grace: 1:35
  • Deadlift: 175 kg
  • Guggolás: 125 kg
  • 5000 m futás: 18:47
  • Max Pull-Up: 49

 

A tavalyi évben Briggs már versenyzett Kristin Holteval, amikor Briggs 30 másodperccel jobb volt nála. Kérdés, hogy tudja-e tartani idén is ezt az előnyt Sam.

17.1 WOD Holte vs. Briggs

13.5 WOD

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s