Fran 1:50 alatt?

Sokan tudjátok, hogy vannak úgy nevezett benchmarking  (jelentése: teljesítményértékelés) WOD-ok, melyek egységes gyakorlatsorok, meghatározott gyakorlatokkal, súlyokkal és arra hivatottak, hogy bárki felmérhesse edzettségét akár a legnagyobb nevekkel.

Az egyik leghíresebb WOD a Fran. Ezt bármely CrossFit atlétának mondod a világ bármely pontján, tudni fogja, hogy ez 21-15-9 Thruster-t és Pull-up-ot (húzódzkodást) jelent. A súly pedig 43 kg. (95 lb)

Mathew Fraser ideje 2:07, míg Rich Froning-é 2:13.

Ha azon a bizonyos videómegosztón rákeresel a Fran szóra, talán a legnézettebb videó (lehet már láttad is) Henry Sailes nevéhez fűződik, aki 1 perc 53 másodperc alatt csinálta meg a gyakorlatot.

 

Kíváncsian keresgéltem, hogy akad-e valaki, aki ezt a számomra lehetetlennek tűnő időt, megdöntse. Ekkora bukkantam rá a következő felvételre, ahol egy Zac Hare nevű srác 1:47 idejével, igen irigylésre méltó robbanékonyságával hívta fel a figyelmem.

Azért egy-két thruster kivitelezésével lehetne vitatkozni (1:02 körül), ahol szerintem nem feltétlen volt meg a teljesen kinyújtott kar. Minden esetre érdemes végig nézni.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben! No Rep vagy ProRep?

Egy gondolat “Fran 1:50 alatt?” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s